+90 224 225 28 41 ascom@ascombilgisayar.net

 Apple Macintosh Bilgisayarların fiyatlarının hızla artarak satın alınması için çok büyük bütçelerin gerektiği son yıllarda MacBook , MacBook Pro , iMac ve Mac Pro için chip seviyesinde tamir hizmeti veren Ascom Bilgisayar 21 Yıllık teknik servis tecrübesiyle Apple’ın yüksek maliyetli kart değiştirme temelli servis anlayışının ötesinde bilgisayarınızın arızalı kartını tamir ederek size Bursa da çok daha makul ve etkili servis hizmeti vermektedir.Bursa Macbook iMac tamir

 Apple‘ın resmi servis anlayışı daha çok yeni satın almaya yönlendirmektedir. Örneğin 3-4 yıllık bilgisayarınız arızalandığı için Apple yetkili servisten onarım için fiyat istediğinde size verilen rakam büyük ihtimalle bilgisayarınızın ikinci el fiyatına yakın olacaktır. Bu durumda bilgisayarınızın tamir edilmesinin hiç bir anlamı kalmayacağı için yeni bir mac almayı düşünmek daha mantıklı olacaktır. Ayrıca bilgisayarınız 5 yıldan daha eski ise büyük ihtimalle parçasının artık Apple tarafından sağlanamadığı söylenecektir.

Ancak Ascom Bilgisayarda Mac Bilgisayarınızın kartlarının değiştirilmesi teklif edilmez bunun yerine sadece kart üzerindeki arızalı komponentler ve chipler bulunarak değiştirilir ,elektronik olarak tamir edilir .

Bilgisayarınızın yavaş olduğundan şikayetiniz olduğunda da yeni bir bilgisayar almanız tavsiye edilmez ssd ve ram takviyesi ile bilgisayarınızın hız sorunu daha makul bir bütçe ile iyileştirilir.

Tüm anlattıklarımız çerçevesinde yazılımsal ve donanımsal profesyonel hizmet veren başka bir Bursa firması yoktur.

Ara